Zelfsturen start met inzicht

Zelfsturing: bent u er klaar voor?

Als directeur/leidinggevende heeft u grote impact op het creëren van de werkomgeving waarin (meer) zelfsturing zich kan ontwikkelen. In deze positie is het voor u handig om met een aantal zelfsturings-inzichten meer vertrouwd te zijn. Deze inzichten gaan over mensen en de motieven voor hun gedrag. De inzichten vormen een belangrijke basis bij de inrichting van zelfsturing.


Met mensenkennis meer mans

Onder het motto ‘met mensenkennis meer mans’ staan we stil bij thema’s als vertrouwen, loslaten, aanspreken en verantwoordelijkheid nemen. Hoe kunt u uw mensen leren om zich hierin te versterken? Hoe gaat u om met de verschillen tussen uw mensen? Hoe creëert u de openheid in uw cultuur om hierover überhaupt te kunnen spreken? De zelfsturings-inzichten maken het u makkelijker om de verkenning aan te sturen.


Starten met persoonlijke ontwikkeling?

U kunt kiezen om u voor te bereiden op het persoonlijke vlak. U leert over gedrag en gedragsverandering en u leert uw gedrag te koppelen aan het effect dat u beoogt.
In overleg bepalen we 't best passende program. Meer of minder intensief, dat wat nodig is. Zie www.idenergy.nl of klik hier voor vrijblijvend nader kennismaken.

Meer details?
Neem contact op voor nadere bespreking in een persoonlijk gesprek. Bel 06-11305180 of mail contact@cvdpas.nl